made02-cmy014_1-2_2.jpg

cmy014

 

La vivienda de los abuelos

 

…la casa siempre estaba abierta, y sin embargo llena de calidez e intimidad familiar, la vida era precaria y no obstante ofrecía un gran confort, sus paredes eran viejas, pero nada me dio tanto abrigo… 

 

Proyecto para rehabilitación de vivienda  unifamiliar. A nivel de la calle se filtra el jardín del fondo de la parcela, quedando muy liberada de construcción la planta baja. Los espacios verdes del fondo organizan la planta semienterrada de dormitorios familiares, quedando en los niveles altos las actividades sociales.

“...the house was always open but, at the same time, it was full of warmth and family privacy. Life was precarious there - even so, it was so comfortable, its walls were old, but nothing else has given me a shelter like that.”

Single family housing rehabilitation design (346,72 m2). At street level, the garden can be seen at the end of the smallholding. This way, the ground floor remains construction-free. The green spaces at the end fill the semi-buried floor with family bedrooms, saving the upper floors for social activities.

 

 

 

2013
Residencial
470m2 Obra nueva
Proyecto

 

made02-cmy014_3_5.jpg
made02-cmy014-1_2.jpg
made02-cmy014-2_2.jpg